Skip to main content

SOCIAL MEDIA

Review on The Lemon Tree Cafe', Tropicana PJ

6.11.22

Setelah sekian lama tak keluar dengan kawan, akhirnya Ahad minggu lepas saya keluar dengan kawan baik saya, Maznee!

Since November is my birthday month so ni pre birthday celebration lah hehe

Bila dah jadi mak2 ni kan, nak keluar mcmni pun susah tau... bukan sebab suami tak bagi atau apa, tapi everytime nak keluar, mesti teringat2 anak kat rumah tapi kalo tak keluar, mcm terperuk pula...

Beginilah kehidupan mak2 ni!

Thank you Maz sebab luangkan masa untuk keluar dan cuba makanan sedap di cafe' ini.

Sebenarnya ni first time kita pergi cafe' ni juga hahaha.

So, apa yang menarik di cafe' ini, jom saya share!


Beautiful interior

Masuk2 saja cafe' ini, mata terus disajikan dengan interior yang cantik dan ada fresh lemon tau!

Setiap sudut adalah intagram worthy! 






Food & drink

For me, not that special, ada makanan mcm roti & pasta. In other word, menu dia agak fancy lah sesuai lah utk pg makan2 di cafe' begini.







Yang paling best adalah ambil gambar!




The Lemon Tree

Address:
Ground Floor, Menara Lien Hoe,
8, Persiaran Tropicana, Tropicana,
47301 Petaling Jaya, Selangor.
Opening hours: 8AM – 6PM daily
Contact: +6011 5763 0433

Parking: We parked at the  building sebelah to the cafe with fee. I think it less than RM5 for 1hour.






Post a Comment

Please share your thoughts.

Powered by Blogger.

Hello!

Welcome to my Blog. I’m Aya. I’m Orang Ulu from Sarawak, stay in Selangor. Married with one child. I worked as Test Consultant & Blogger. For any enquiry email to : payaroni.eban@gmail.com

Follow me on Instagram (@keriitleto.paya)